dimecres, 1 d’octubre de 2014

LIEBESTER AWARDS!!

Hola Crazy's! El dia 5 de setembre vaig rebre un hangout de la Núria (http://labibliotecaoblidada.blogspot.com.es) dient-me que Crazy Mary havia estat nominada a LIEBESTER AWARDS! Es veu que és una cadena de blocs en la que un bloc nomina a 5, 10 o 20 blocs, els blocs nominats han de nominar uns altres blocs i així contínuament... El premi? Ser reconegut per altres webs! He de contestar les preguntes que la Núria m'ha fet, nominar els blocs que vulgui i plantejar preguntes als blocs que nomino.

Primer els 5 blocs que nomino:

 1. Books Life (http://bbookslife.blogspot.com.es)
 2. Dreams Paper (http://librosrecomendados132.blogspot.com.es)
 3. Angels to Fly (http://angelstofly365.blogspot.com.es)
 4. The girl in the Scarlet Shoes (http://thegirlinthescarletshoes.blogspot.com.es)
 5. Arc de Sant Martí de llibres (http://arcoirisdelibros.blogspot.com.es)
Doncs aquestes són les webs que nomino. Us convido a fer-los una ullada perquè estan molt bé!

Les preguntes que els hi faig són!:


 • Ebook o llibre normal?
 • Quin llibre us va endinsar a la lectura?
 • Per què escriviu un bloc?
 • D'on veu treure la idea d'escriure un bloc?
 • Què us agrada de Crazy Mary?
 • Els llibres amb tapa bonica o senzilla?
 • Recomana'm tres llibres.
I ara sense més dilacions em posaré a respondre preguntes!


 1. Com et vas animar a escriure un bloc?
Doncs vaig començar Crazy Mary perquè necessitava millorar les expressions escrites i l'ortografía. En teoria, la idea era de ma germana,  però al final jo vaig crear un bloc. Al principi no em mirava ningú i semblava que escrigués per mi i no pels demés. Un dia la meva mare em va publicar al facebook i van començar a créixer les visites com bolets! A partir d'aquell moment va ser quan em vaig animar de veritat a escriure. Perquè veia que a la gent li agradava i que els hi posava un somriure a la cara. De fet, l'objectiu de Crazy Mary és fer riure la gent i que siguin feliços, ni que sigui els deu minuts que llegeixen Crazy Mary. Jo crec que la web te èxit no per mi, sinó pels meus seguidors! Que m'obliguen a escriure quan jo no en tinc ganes i a somriure quan estic trista. Us estimo Crazy's!


    2.Que opines del meu?

Doncs la veritat no hi havia entrat mai fins que un dia em vas posar un comentari al bloc. Opino que és un bloc amb futur perquè es nota que t'agrada escriure, llegir i que la gent vegi les teves ressenyes.
La veritat, està molt ben escrit i espero que continuïs així molts anys i que no et cansis d'escriure!

    3.Tens un llibre preferit?

La veritat és que tinc milions de llibres preferits. De fet, menys excepcions concretes, m'estimo molt tots els llibres que em llegeixo. Perquè tots i cada un d'ells  posen un abans i un després a la meva vida, i defineixen el meu caràcter i la meva manera de pensar. Però si hagués de triar un triaria: Allà on els abres canten. És brutal! Jo crec que va ser la novel·la que em va endinsar definitivament en el món de la lectura.

    4. Un país que t'agradaria viatjar?

Doncs un país que m'ancantaria viatjar és el Marroc. Crec que és un país preciós i únic i m'encanten les seves cultures.

    5. El teu major somni o la teva màxima aspiració.

El meu gran somni és entrar a la selecció de Natació Sincronitzada. De fet ho vaig explicar en un post: http://crazymarybloc.blogspot.com.es/2014/07/el-meu-somni.html

    6.El teu grup o cantant preferit?

Doncs el meu grup preferit vindria a ser Txarango i la meva cantant preferida és la Katy Parry. Que perquè m'agraden? La veritat és que tenen el que jo busco en una cançó que és que emocioni i que et faci sentir coses.

    7.Et poses música quan escrius? O quan llegeixes?

La veritat és que no, perquè m'agrada estar concentrada el 100% en les coses que faig, clar que al tenir una germana inevitablement acabo per escoltar la música que posa. Però encara que no li demano que la tregui, sí que prefereixo escriure i llegir sense. Perquè jo sóc del que se'n diu una ànima lliure, estic llegint i de cop  em poso a pensar en qualsevol xuminada i encara que continuo llegint inconscientment, estic en un altre lloc, així que m'he de tornar a llegir aquella part. Així que en resum: música no!

   8.Recomane'm alguna canço:

Doncs et recomano sens dubte la cançó de Coming home de Skiyler Gray. Encara que no m'agrada gens la guerra, aquesta cançó m'encanta! No em canso d'escoltar-la!

   9.T'importa  llegir abans el llibre que la peli?

Que si m'importa? És per a mi la norma número 1 perquè t'agradi un llibre! Jo crec que si veus la peli primer que el llibre t'imagines els personatges, els llocs, les situacions... tot com la pel·lícula! I jo personalment crec que els llibres estan per imaginar, per somiar... Així que si veus la peli primer és com si estiguessis limitant la teva imaginació! Perquè penso això? Doncs perquè fa poc vaig anar a veure Bajo la misma estrella abans de llegir-me el llibre! i  ara me'n penedeixo profundament perquè no sóc capaç d'imaginar-me la Heizel de cap altra manera que com a la pel·lícula!

   10.Un llibre que et va fer pensar o canviar la teva manera de fer les coses.

Jo crec que un llibre que em va marcar definitivament va ser, a part del jocs de la fam,... Bitllet d'anada i tornada. És un llibre que explica la història d'una noia anorèxica.

   11.Un llibre que tothom es llegeix i que tu et resisteixes a llegirte'l:

 Vindria a ser la saga de Hush Hush. No sé perquè però no em dona bona espina... Supersticions meves, no em feu cas!


Doncs fins aquí el Liebster Awards! Espero que us hagi agradat!!! Fins la setmana que ve... si puc. Perquè ara que tinc institut (que de fet ja escriuré sobre això...) vaig bastant atabalada. Així que segurament no escriuré tant com abans! Ara ve la bronca: porfa participeu als concursos! Jo em trenco el cap pensant concursos i no hi participa ningú! I jo em poso trista... Així que participeu! Per més informació:  http://crazymarybloc.blogspot.com.es/2014/08/fenomen-tomate.html
Adeu!