diumenge, 4 de gener de 2015

Ho sento

Hola Crazy's! Sé perfectament k no escric des de l'octubre... HO SENTO
Perquè us feu una idea ultimament la meva vida és una mica... com ho diria? MOGUDETA? Doncs això, primer vaig deixar d'escriure pels exàmens trimestrals i ara al Nadal la veritat és que amb tant menjar quan arribava a casa només pensava en digerir, aixi que tampoc vaig poder escriure. A més com que només obro l'ordinador per escriure... doncs em fa mandra...
Però ara aquest problema s'ha acabat! Perquè m'he baixat l'aplicació de Blogger al mòbil de manera que us puc escriure des d'on vulgui! De fet aquesta és la entrada de prova a veure si va la cosa.
Si va prometo escriure molt més, de veritat que em sap molt greu no haver escrit fins ara.
També hi ha un altre motiu per el qual no he pogut escriure i deixo el bloc una mica de banda. Resulta que aquest estiu, quan estava a França, vaig pensar...  Perquè no... vaig a fer el que sempre he volgut (des que vaig descobrir que m'agrada escriure clar) escriuré una novel.la! A partir d'aquell, moment vaig començar a escriure... però com que no tenia res més... vaig començar a escriure a les notes del mòbil.
Has vist tu que original?
Quan vaig tornar em vaig posar a passar notes del mòbil a l'ordinador... L'únic problema? Que l'ordinador no em reconeixia el document... així que ho vaig fer a mà. Quan per fi vaig acabar, em vaig posar a escriure ( que és el que m'agradar fer... no copiar!) així que he estat escribint un llibre.
Intentarè escriure més. HO JURO!