dilluns, 2 de febrer de 2015

IMANT PER ELS VIRUS! vs KATY PERRY!

Hola Crazy's! Avui vaig fluixeta d'inspiració, ja que amb la grip no es pot pensar molt. Fa més d'un mes que no escric (moollt = ( ) però com que estic a caseta malalteta i abuso de el diminutiu -eta... Pues he pensat... Perquè no li dono una mica de vida al meu pobre bloc que s'ha quedat allà oblidadet?

Avui us vinc a parlar ni més ni menys que... de Katy Perry!!Resulta que aquest 16 de Febrer vindrà a Barcelona al Plau Sant Jordi, i jo i ma mare... TENIM ENTRADES!! BIEN!! Katy Perry és la meva ídol!

Us faig una mica de biografía... I com estic malalta i em fa certa mandra... deixarè que la viquipèdia parli per mi!

la pàgina que us deixo està molt completa i explica coses molt interessant... Doneu-li un cop d'ull!


Dit això... Heu vist el show que ha muntat a la SUPERBOWL? És simplement, IM-PRE-SSI-O-NANT! El millor concert en directe de l'any, ho juro! Aquest matí quan m'he despertat he anat corrents a veure-ho i simplement, he FLIPAT EN COLORS! L'única pega que li poso seria, Estimada Katy... mou aquest culet tan maco una mica més no? Deixant apart això... els ecenaris  estaven molt bé i els ballarins impressionants.

A mi, sincerament, la SUPERBOWL m'importa... una merda (fins el punt de no saber que existia...) però quan em van dir que la convidada era Katy Perry, un somriure preciós va esclatar a la meva cara! Hi he anat fent compte enrere = )

He intentat diverses vegades penjar els vídeos directament a la pàgina però és veu que blogger em té mania... Així que us deixo els enllaços, el primer és ROAR (la cançó) i el segon és el show de la SUPERBOWL.

https://www.youtube.com/watch?v=CevxZvSJLk8

https://www.youtube.com/watch?v=KAtKlixxnTg

El segon video al final la imatge i el so no estan coordinandes... però que hi farem!

Us animo a mirar-los!

Doncs... aquesta tarda vaig al metge i a veure què em diu. Si demà segeixo per casa intentaré tornar a escriure!

Us estimo guapus!!! <3<3<3