divendres, 18 d’abril de 2014

EL CONTE PER  A EL BIRI BIRI :

Hola que tal ?Avui us deixo un conte que vaig fer per el concurs del Super 3 (SUPERCONTE ) però era molt llarg i hi havia poc espai . Doncs aqui us el deixo :

Hi havia una vegada en Biri Biri, que un dia va pensar ser arqueòleg. Després d’ intentar convèncer en Pau mil vegades, al final va aconseguir que li deixés l’hivernacle  per fer una excavació. Després d’excavar unes quantes hores ,a pocs metres de terra hi va trobar una cosa molt grossa. No us ho creureu, però allò era un esquelet ,sí, sí un esquelet. El més impactant és que allò tenia forma de drac !
En Biri Biri va cridar ràpidament a l’Àlex ,que en pocs minuts va verificar que allò era l’esquelet d’un drac .En Biri Biri plorava d’emoció perquè fa poc en Rock li havia explicat la llegenda de Sant Jordi , i li havia encantat.
L’Àlex va començar a preparar un dels seus invents per poder comunicar amb el passat i intentar saber més coses sobre l’animal. Com sempre, la màquina de l’Àlex no va funcionar i, sense voler-ho, l’Àlex va enviar l’esquelet a casa del senyor Pla. OH NO! Ara si que l’han pifiat .
L’Àlex no té més remei que explicar-li a la família per que l’ajudin a crear un pla per treure l’esquelet de casa el senyor Pla per estudiar-lo .La família, després de pensar-ho molt, decideix demanar ajuda als SP3 perquè tots junts puguin treure l’esquelet d’allà. El pla era que mentre els SP3 li ballaven al Senyor Pla per entretenir-lo, el Rock i la Pati treien l’esquelet d’allà .
El pla per sort va funcionar quasi a la perfecció. Quasi perquè el poca solta del Rock es va deixar el fèmur del drac a la taula del senyor Pla. I ara  què faran! La família s’ha de tornar a reunir.
Decideixen que la Pati vagi a agafar el fèmur que s’ha quedat a la taula del senyor Pla, ja que, al cap i a la fi, és la seva néta . Per sort, la Pati no és tan poca solta com el Rock i en dos minuts torna amb el fèmur a la mà . UFF!! S’han tret un pes de sobre!!
L’Àlex es torna a posar a arreglar el seu invent, però al cap d’unes hores se n’adona que no va de cap de les maneres . Quin desastre !!
L’endemà quan el Biri Biri baixa a buscar el biberó de l’esmorzar (que sempre li prepara la Pati), observa que a l’invent de l’Àlex li falta alguna cosa...En Biri Biri fa senyals perquè l’Àlex se n’adoni, però al final és la Lila la que se n’adona: el que li passa a l’invent és que està desendollat !!  Quan al final endollen l’invent, passa una cosa extraudinària, els que apareixen a la pantalla on hi hauria d’aparèixer on vivia el drac, són ni més ni menys que uns avantpassats d’en Biri Biri !!
Això vol dir que molts anys abans, a la Lluna els avantpassats d’en Biri Biri tenien de mascotes els dracs com qui té un gos !! A més, també podria ser un indici que la llegenda de Sant Jordi sigui certa i el drac hagués realment existit!!
 En Biri Biri està molt emocionat, perquè l’arqueòleg que ha fet aquesta magnífica troballa és ell! La família, enmig de tanta felicitat, acorden que construiran un museu gegant on posar l’esquelet perquè tots el Supers pugin veure’l  . Aquest museu es dirà Biri Biri en nom de qui el va trobar , el nostre estimat Biri Biri.
Vet aquí una estrella ,vet aquí un estel fugaç aquet conte s’ha acabat !!

Espero que us agradi i comenteu !!